lauantai 22. maaliskuuta 2014

42.

Heissaan! Oon kokenut lyhyessä ajassa niin iloja ettäs pieniä pettymyksiä, mutta en antanut niiden pilata viikkoni! Mun piti mennä italiaan kahdesti, mutta kaveri sattui kadottamaan lompakkonsa niin ei päässyt. Okei se ärsytti, mutta onneksi ehdin suunnitella tälle viikonlopulle jotain kivaa. Viime viikonloppuna käytiin pikkusiskon ja hostäidin kanssa Schaffhausenissa(?) äidin isoäidillä syömässä ja mulla oli taka-ajatuksena tutustua kaupunkiin samalla. Pari kuvaa tuli otettua, tosin puhelimella, joten laatu ei ole huippuluokkaa.

Ps. Tässä kuvat sekaisin
Juna uhkailee rikkovansa.... Ei tosin tullut selväksi, mitä se halusi rikkoa.

Portaiden kapuaminen on täyttä tuskaa.






!!!!!!!!

Kissat, nuo hassut olennot
Auringonottoa kera sumin hehe
Oveni hihi
Oon aloittanut terveelliset elämäntavat, aloitin lenkkeilyn ja korvaan herkut hedelmällä. Koulussa syön kasvisruokaa lihan sijasta ja mua harmittaa aivan valtavasti jos otan vahingossa lihaa sisältävää ruokaa. Oon niin ylpeä itsestäni! Ps. Ehkä se kannattaakin, nimittäin yksi oppilas luuli mun olevan raskaana. Nauroin koko päivän, sillä mahani oli vain turvonnut :----DDD Huijasin olevani ja se hätääntyi "Hei sun täytyy olla sairaalassa!"

Suoristin hiuksiani pitkästä aikaan 
Ulkona on ollut tosi lämmintä, 20 pplussaa viime aikoina ja valitettavasti...tänää alkaa olemaan taas melko kylmää.... :(

2 kommenttia:

  1. Harmi, ettet vielä päässyt Italiaan :( Mutta hei, sulla on reilut kolme kuukautta aikaa, joten ehdit varmasti käydä vaikka missä! Mikäs on tuo komea rakennus, jossa on torni? Onko kaariholvit samasta rakennuksesta?? Hienoa, että olet alkanut lenkkeilyn ja suosinut enemmän kasviksia. Sallihan kuitenkin itsellesi vaikka yksi herkkupäivä / vko. Jotain nautintoa saa elämässä olla:) Kohtuus kaikessa, sanoi joku viisas :D Lämpimät halit sulle t. Tupu Ps. Sopii sulle tosi hyvin suoristetut hiukset! Ja tuo värikin sopii!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niimpä, mutta 3kk menee nopeasti joten.. :-D kuvat on otettu Schaffhausenista, joka on lähellä saksaa. Siellä oli linnake, joka toimi joskus puolustuslinnakkeena :)
      Joo tietenkin sallin sen itselleni, jos en pysty hillitsemään himoni, mutta hedelmätkin ja marjatkin ovat herkullisia, ettäs ;) halit ouluun ja kiitos!

      Poista

Pura vihasi, ilosi, ikäväsi tai mitä vain! :---)