keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

42 1/2.

Vaikka olen ollut melkein 8 kuukautta täälmä, joistakin suomalaisista tapoista en vaan pääse eroon. Ahdistuin kun yksi pojankloppi istui niin lähellä, että on ihokosketuksella. Kun joku katsoo mua liian pitkään "hymyilin jo, siirräppä katsettasi muualle nyt!". Kun mun on jouduttava istumaan jonkun viereen bussissa tai ratikassa, meillä on oltava vähän tilaa välillämme. (Vähintään 10cm). Opinko ikinä olemaan vähemmän suomalainen?

Ich war ca 8 monaten in der Schweiz, aber ich finnische Gewohneheit noch habe. Beklemmung kommt mir, wenn jemand zu nahe sitzt, lang schaut "ich habe dir schon gelächlet, bitte schau anderes, jetzt!" und ich nahe jemand sitzen muss, er/sie müssen ca 10 cm von mir sitzen. Lerne ich nie, wie kann ich weniger finnisch sein?

3 kommenttia:

  1. Juu, ei varmaankaan ole kiva, jos joku ventovieras tulee melkein iholle...Hmmh..jospa ihmisillä on kevättä rinnassa, kun sua katsotaan pitkään:D Näköjään siellä on ihan toppikelit, täällä ollut viime päivinä koleaa:(
    t. Tupuna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, mut kun se oli varmaan 8vuotias ja se ei jaksanut seisoa, eikä penkissä ollut tilaa mutta silti ! :-D eikun mummelit vaan hymyilevät, kun näytän niin ystävälliseltä, mutta siitäkin ahdistun :-D no kun ottaa aurinkoa, niin pelkkä toppi saa riittää mutta jos on varjossa, siellä on 20plussaa. Haliitt!

      Poista
    2. Aih, se oli siis todellakin pikkupoika:D Haleja!

      Poista

Pura vihasi, ilosi, ikäväsi tai mitä vain! :---)