lauantai 1. helmikuuta 2014

37.

Karma. En voinut viime viikolla hyvin. Lääkärikäyntiä. En saanut vastauksia ja se ärsyttää älyttömästi, maksoin turhasta. Noh, elämä rullaa kuitenkin ja mulla on enää viikko lomaan. Ette arvaa miten odotan sitä. Intoilen. Viime laskettelemisesta tuntuu olevan niin pitkä aika, että kaipaan vuorille. Lumisia maisemoita, kuusia. Sitten Rita tuleekin ja oon ihan innoissani. Keväästä tulee myös aikamoinen, koska oon suunnitellut kaikkea mahdollista. Toivottavasti ne toteutuu joskus, rukoilen jumalaa. En oo itseasiassa tehnyt mitään viime aikoina. Mitä tuhlausta.
Kesäisempiä kelejä odotellessa.

7 kommenttia:

  1. Pidetään peukkua suunnitelmien toteutukseen! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuttuisin jos ette pidä peukkuja ;-)

      Poista
    2. Siinä tapauksessa mäkin pidän peukkuja koko ajan pystyssä:D Ei ole montaa päivää lomasi alkuun:) Ihana jälleennäkeminen tiedossa teillä Ritan kans! Terkkuja Oulusta;)

      Poista
    3. Ei niin, mutta tuntuu olevan niin pitkä aika kuin muu hostperheestä lomailee :----D epäreilua! Ja jeps jeps!!!

      Poista
  2. Toivotaan, että keväästä tulee hyvä ja sinä jaksaisit paremmin kuin viime aikoina. Eikö siellä ole lainkaan lunta? seisoskelet niin keväisen näköisessä maisemassa. Pohjoisessa on maa valkeana. terveiset pohjoisesta lumien keskeltä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitäkin mäki, oon sairastellut jo tarpeeksi vuodelle. Äh. Eikun kuva on vanha, syyskuusta varmaan :---D en oo ottanut mitään kuvia viime aikoina niin laitoin jonkun vanhan piristeeksi, ettei tämä postaus jää pelkäksi tekstiksi. Oikeasti ulkona on niin kylmää, ettei sinne tarkene mennä ilman talvitakkia (+2-+5, mutta silti ilmanlaatu on erilainen. KYLMÄÄ) Onneksi siellä on sentään lunta ;)

      Poista
  3. Epäilin kyllä kavan olevan vanha. Vähän harhautusta, mutta ainakin vähän piristystä tekstin lisäksi. halit sinulle

    VastaaPoista

Pura vihasi, ilosi, ikäväsi tai mitä vain! :---)