lauantai 24. toukokuuta 2014

47.

Oon ollut kiinalaisessa puutarhassa Zürichissa, kuvaillut kissoja (ne on niin kuvauksellisia!) ja tänään käynyt viimeinkin St. Gallenissa kunnolla. Ensi viikolla mulla on PRO-leiri, eli tämän vaihdon viimeinen leiri täällä. En tiedä millaista siitä tulee olemaan, kaikki itkee varmasti siellä haha! 










Näyttää siltä, että nykyään oon laiska kuvaaja enkä säädä asetuksia oikein hehe... Mutta siis ekat kuvat on otettu kaverin kameralla :)

Ps. Oon hymyillyt ihan älyttömästi, kun jäätiin juttelemaan vähän vastaavan opettajan kanssa ja hän on sanonut "Tiesitkö että kuuroja opettajia on liian vähän? Oon jo sanonut kollegalle, että jos saisin päättää, susta tulisi hyvä opettaja täällä. Oikeesti, oisin halunnut sut töihin tänne! Voitko kuvitella asuvasi täällä?" :D

5 kommenttia:

  1. Hei Monika! Terveiset täältä tällä hetkellä sateisesta Oulusta.Nyt sitten sinun koulutus jaksosi on lähestymässä loppuaan Tämä aika on varmastikin mennyt nyt jälkeenpäin ajatellen hyvin nopeasti.Olet kuitenkin alkuhämmennyksestä selvittyäsi sopeutunut hyvin paikalliseen keskieurooppalaiseen kulttuuriin ja elämän rytmiin.Jää varmaankin monellaisia ajatuksia tästä jaksosta joita on nyt sitten täällä kotisuomessa hyvä ja rauhassa mietiskellä. Näissä merkeissä ja tervetuloa kotimaahn. mummu ja pappa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siellä on nyt varmaankin aurinkoista! ja niimpä, en voi uskoa tätä. Viikonloppuleirissä sanottiin osuvasti, että toinen vaihtovuoteni on alkamisillaan. Täytyy sopeutua taas pohjoiseurooppalaiseen elämään, huii!

      Poista
  2. Wow, Monä: das ist ein sensationell schönes Bild von dir! Ich gratuliere der Fotografin und dir 😉 Und hei: die Idee des Lehrers (ich nehme an das war E.?) finde ich top! Willkommen zurück, dann können wir hier mit dir die nötigen Strukturen weiter ausbauen. Und schliesslich allen interessierten gehörlosen Jugendlichen, die ein Austauschjahr machen wollen, ein solches ermöglichen 😊 Kommst du ins Projektteam!? 😃 Halit, k.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha danke, oder sag danke für super Fotografin ;) Hahahahah, (ja es war e. haha) aber ich vermisse heimmm, so vielleicht nicht :P und wenn ich komme zurück, ich komme ins projektteam, natürlich! ;)

      Poista
  3. Oh... Diese ??? im Text waren smileys... Die dein Blog offenbar nicht erkennt. Dann halt so: ;)

    VastaaPoista

Pura vihasi, ilosi, ikäväsi tai mitä vain! :---)