keskiviikko 14. toukokuuta 2014

46.

Tunnemyrskyjä. En välillä tiedä miksi olen täällä, mutta välillä tulee sellainen fiilis, että eiei joo kuulunkin tänne. Arkipäivät menee aika normaalisti, enkä jaksa tehdä mitään normaali arkipäivän jälkeen mitään. Mielessäni pyörii aina jokin, mitä jotkut opettajat ovat sanoneet tai miten oppilaat reagoivat. Ei siinä ole tilaa vapaa-ajalle, vaikka valon saapuessa kevään aikana mulla on ollut enemmän aikaa, mutta olen niin itsekäs ja suomalainen, että vietän mieluummin aikaa itseni kanssa. Okei, asuvat kaverit liian kaukana ja täällä satoi viime aikoina melkein joka päivä. Tai no täällä on oikeastaan huhtikuun(=Aprilwetter), että samana päivänä voi sataa rankasti 5 minuuttia ja sitten aurinko paistaa ja niin edelleen. Vilustuin.

Iloisia uutisia; löysin ihanan nahkatakin alle 20 eurolla. Parasta.


4 kommenttia:

  1. Sulla onkin ollut vauhdikas vuosi, joten ei ihme, että välillä tulee erilaisia fiiliksiä. Hyvä niitä miettiä ihan ittekseen, niin jaksaa taas jatkaa:) Alkaa olla viikot vähissä, ja palaat Suomeen. Jännättää ihan sun puolestas:D
    Halvan takin löysit! Munkin pitäs saada uusi nahkatakki, kun nykyinen on niin haalistunut..vaan eipä taida löytyä täältä noin halvalla...Halit sulle!! T. Tuppana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No joo, aika kuluu ihan hirveen nopeesti ettei sitä meinaa uskoo. Suomi onkin nykyään melkein joka päivä mielessäni, kun monet ihmettelevät ajan kulua kuten minäkin. Tänään viimeksi kun juteltiin yhen opettajan kanssa, että oon hänen tunneilla enää kaks torstaita. Ihmeellistä.
      Itseasias löysin pihakirppikseltä ;)
      halaukset!

      Poista
    2. Ahaa, ilmankos oli niin halapa:) Jotkut tekeekin tosi hyviä löytöjä kirpputoreilta..Vaan, mäpä löysin Lidlistä valkosipulimarinoituja pakaste-etanoita! Maksoi vaan 2,99€/ 12 etanan rasia. Oih, oli aivan pakko ostaa KOLME rasiaa pakkaseen, että saa joskus silloin tällöin herkutella vaikka patongin kans, NAM! Ootkos etanoita maistanut??

      Poista
    3. No niimpä! En oo koskaan maistanut enkä tiedä uskallanko :-D kuulostat nyt hienolta ranskalaiselta naiselta!

      Poista

Pura vihasi, ilosi, ikäväsi tai mitä vain! :---)