lauantai 21. syyskuuta 2013

18.

Eilen piti nousta jo puoli kuuden aikaan, kiitos työmatkan. Eli mulla oli ensimmäinen päivä kuurojen koulussa. Onnistuin taas eksymään ja myöhästymään hiukan, taitoa. Siellä oli erilaista verrattuna vanhainkotiin, enemmän viittovia käsiä ja vähemmän huuliota. (Mutta silti Suomessa on parempaa; geometriaa opetettiin huuliolla, enkä käsitä miten oppilaat ymmärtävät.) Mulle keksittiin teitteilyviittoma heti viidessä minuutissa korkean otsani ansiosta... :D Olen siis oppilaille "Frau (neiti/rouva) Hämälä". Ihmettelemisen aihetta riitti, kuten se, ettei matikkaa ja geometriaa opeteta yhdessä vaan erikseen ja oppilaat kättelevät opettajaa (ja minua!) aamulla ja iltapäivällä. Vitsit, en ole tottunut!
Monet oppilaat luulivat mua vanhemmaksi kuin olen oikeasti, mutta alan huolestua toden teolla; yksi 12-13 vuotias luuli minua 33-vuotiaaksi! Ääääää, ikäkriisi!
Koska tänään ollaan kotona vaan, päätin (okei hostisä kehotti) lähteä kävelemään lähistölle.



Eläimiä näkyy joka paikalla. Tässä on kanoja ja  läheltä löytyi kaneja. Tuli mieleen, että täällä syödään itse kasvatettuja kaneja.. :(









Vakava hetki kameran kanssa
"Oho! Täytyypä kuvata!" Mehiläispesä tai mitä lie



Viinirypäleitä kaikkialla


Etana säikähti jalkaa ja käpertyi, mutta katsokaa miten iso!! Hyii!!



7 kommenttia:

  1. Siis syödäänkö siellä kaneja vai kanoja? kun kuvassa on kanoja nii tarkotitko niitä? mut hyi joka tapauksessa DD:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo kaneja, kuva hämäsi :-D tosin ne kanit elävät pihalla suuressa häkissä, eivät sisällä pienissä häkeissä eli niillä on ainakin onnellinen elämä ;-) itsekkin järkytyin, kun hostäiti vaan kysyi toiselta "aiotteko syödä, kun ne kanit ovat kasvaneet?" Mitääääää!!!!

      Poista
    2. Noni, teksti korjattu selvemmäksi :---D

      Poista
  2. Kuka sinua voi luulla 33 vuotiaaksi? Oletko sinä syönyt kanipaistia? Se on varmasti ihan hyvää, jos ei ole lemmikki kani. Sinä olet ottanut taas hienoja kuvia, eläimiä on monenlaisia ja iso etana, myös rypäleet on houkuttelevan näköisiä. Miten sinä sait otettua itsestäsi kuvan, vai oliko joku kaveri mukana. Terveiset sateisesta Oulusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koululainen! En kyllä tiedä miten mahdollista :-D en, enkä tule maistamaan. Voi kaniparkoja :-( kiiitos, itseasiassa en tehnyt mitään kun luonto itsessään on jo upea! Eikun laitoin itselaukasimen päälle ja juoksin istumaan ;-)) toivottavasti sade laantuu lähiaikoina!

      Poista
  3. Haha voi sua 33v :D ja aww ihana maisema ja vai niin _vain_ ruskeita lehmiä...? ;) t. Rita

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toises maatilas oli vain ruskeita mjt hostäiti selitti et länsisveitsist löytyy näitä monivärisiä, mut tääl enemmä ruskeita ;-))

      Poista

Pura vihasi, ilosi, ikäväsi tai mitä vain! :---)