tiistai 3. syyskuuta 2013

11.


Tänään mun olisi pitänyt aloittaa työt, mutta koska opettaja on nyt itse opiskelemassa, hän ei pysty ottamaan mua vastaan. Eli työt koulussa alkaa vasta 22. päivänä, mutta vanhainkodissa ylihuomenna. Oon tänään vaan opiskellut saksaa hostäidin opastuksella, leiponut minimustikkakukkoja, syönyt herkkuja ja ilahtunut ihanasta säästä.
Ps. Osa kuvista otettu kiireellä, enkä laittanut asetuksia oikein. (Tää tieto on tarkoitettu vain sulle, Pipa!!)
Pss. Alan myös kirjoittamaan tiivistelmän saksaksi, tämän idean pöllin Lindalta.

in German:
Hallo! Ich muss anfangen Lebensunterhalte heute, aber der Lehrer ist nicht anwesend. Ohne Lehrer kann ich nicht anfangen Lebensunterhalte. Also ich gehe dorthin der 22. September, aber ich gehe der Altersheim übermorgen. Ich lernte deutsch, backte Delikatessen heisst "mustikkakukko"(=Heidelbeerehahn), esse Delikatessen und war fröhlich über die Sonne heute.
Pst. Ich kann nicht gut deutsch, bitte nicht lacht! :D  

5 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. kerkesin kommata ennenkuin luin tekstin, mut joo ! :D

      Poista
    2. Kiitä hostperhettä, se oli valmiiks tollane (okei ei tota valokuvajuttuu :-D) kheje

      Poista
  2. Vaari yritti laittaa kommenttia, muttei onnistunut (katos vissiin bittiavaruuteen). Yrittää varmaan myöhemmin uudestaan:)Huoneesi näyttää kivalta, modernilta.."Perheesi" kisut on sitten söpöjä!
    t. Tupu

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, toivottavasti ens kerralla onnistuu! Hihi, perhe on sisustanut huoneen jo ennen tuloani! Niin ovat ja tuo sumi on ihana pentu, vaikka raapi mua paljon :-D

      Poista

Pura vihasi, ilosi, ikäväsi tai mitä vain! :---)